PEMUDA PERKASA...SEDIA GEMPUR...DULU...KINI...DAN SELAMANYA....

Tuesday, December 14, 2010

PERSIAPAN RALLY JOM 1MALAYSIA PEMUDA MALAYSIA...


Mesyuarat AJK PPU Rompin yang telah diadakan di Kolej Komuniti Rompin telah membincangkan beberapa program yang bakal dilaksanakan dalam jangkamasa terdekat.Mesyuarat juga turut dihadiri oleh Ahli PPU daripada Gugusan Selendang dan pemimpin setempat yang bakal menjadi tuanrumah Program Rally JOM 1Malaysia ini.

Perbincangan turut berkisar tentang persiapan dan membentuk jawatankuasa kecil bagi memastikan setiap yang dirancang akan berjalan lancar.

Antara acara yang bakal dijalankan ialah seperti sambutan konvoi bermotor,gotong-royong membaiki rumah rakyat yang susah,Pentas Pemuda dan sebagainya.

Program juga akan turut sama disertai oleh para Puteri UMNO Bahagian yang turut sama hadir dalam mesyuarat pada malam ini.

Segalanya perlu dirancang dengan teliti kerana rombongan pada kali ini turut disertai oleh EXCO Kanan PPU UMNO Malaysia dan rombongannya.Adalah menjadi harapan YB KP PPU Bahagian Rompin agar semua AJK memberikan fokus dan komitmen agar program ini akan menjadi satu program yang berjaya dan cemerlang.

No comments: