PEMUDA PERKASA...SEDIA GEMPUR...DULU...KINI...DAN SELAMANYA....

Friday, August 10, 2012

PROGRAM BUBUR LAMBUK PPU BAGI DUN TIOMAN...

Sebagaimana biasa,apabila menjelang Ramadan salah satu acara tahunan PPU Rompin adalah mengedarkan bubur lambuk kepada orang ramai.Program bagi DUN Tioman kali ini telah diadakan di Kampung Tengah selaku tuan rumah.Sebanyak 2 periuk besar yang telah dimasukkan di dalam 1000 mangkuk kecil ini telah diedarkan di bazar Ramadan Kuala Rompin.Program ini telah diadakan secara bergotong-royong dengan kerjasama JKKK Kg Temgah.Sesungguhnya semangat kerjasama dikalangan ahli jelas terpancar melalui program seumpama ini.Rata-rata pengunjung yang menerima sumbangan kecil ini begitu gembira dan mengucapkan syabas kepada PPU atas inisiatif ini.PPU juga merakam terima kasih kepada semua yang telah menyumbang tenaga bagi menjayakan program ini.Syabas..

4 comments:

Kump. Anak2 Muda Keluar UMNO said...

[quote="ssecca"][quote="pinekote"]Aku dah 30 tahun dalam umno,
Susah nak dapat ustaz umno untuk
Imam solat di surau,
Jauh sekali sebahyang hajat Dan sembahyang jenazah,
Lintang pukang lari ketua umno bila Ada tahlil,
Tapi di temp at hiburan, joget, dsb depa lah juara.
Umno perlu ditinggalkan demi bangsa Dan negara.[/quote]
40 imam muda ada, tak jemput ker?
Tapi..jadi imam mana seronok, berjoget baru seronok.

Eh!.. kau pun dah tinggalkan UMNO jugak?
[b][color=red][size=18]Kalau korang tinggalkan UMNO pun..diam2 udah ler[/size][/color][/b][/quote][b]Benda2 baik memanglah kena hebohkan. Org tahu orang ikut. Nak diam2 buat apa? Tengok utusan dan TV3 tu. Kan mereka hebohkan [/b] :)

Kump. Anak2 Muda Keluar UMNO said...

.


(( Take Note )) UMNO BODOH - Kenapa BN Tak Buat HUDUD Sejak 50 Thn dulu?



Tak ada apa yg perlu dijelaskan lg. Tak ada apa yg perlu diterangkan lg. Tak ada apa yg perlu diperincikan lg. Pemuda dan Puteri UMNO sememangnya BODOH.

Bila kaum Cina menolak HUDUD, pandai pulak mereka sibuk2 nak bercakap pasal HUDUD. Yg Barisan Nasional yg dah memerintah lebih 50 tahun tak pernah buat HUDUD , 'Ada ko kisah'? Kepala otak pemuda dan puteri UMNO letak kat mana?

Bodoh sangat kalau ada orang kata mengundi UMNO yg dah memerintah 50 tahun tanpa HUDUD lebih baik berbanding kaum cina yg tak faham HUDUD menolak HUDUD.

Jadi, fikirkan sy ada alasan cukup kuat kenapa menolak BN dan menerima PAKATAN RAKYAT. Sememangnya mereka tak pernah buat HUDUD sejak 50 tahun dulu. Dan pemuda dan puteri UMNO memilih utk jadi BODOH.


(Edit, copy & paste dari 'Page FB Kump. Adik2 Keluar UMNO')

Anonymous said...

sape pakai baju melayu pink tu??

Kump. Anak2 Melayu Keluar UMNO... ape ke bangang ko ni??

PAK MUS said...

saya mengucapkan banyak terimakasih kepada KI HADAK yang telah menolong saya dalam kesulitan,ini tidak pernah terfikirkan dari benak saya kalau nomor yang saya pasang bisa tembus dan ALHAMDULILLAH kini saya sekeluarga sudah bisa melunasi semua hutang2 kami,sebenarnya saya bukan penggemar togel tapi apa boleh buat kondisi yang tidak memunkinkan dan akhirnya saya minta tolong sama KI HADAK dan dengan senang hati beliau mau membantu saya..,ALHAMDULIL LAH nomor yang dikasi KI semuanya bener2 terbukti tembus dan baru kali ini saya menemukan dukun yang jujur,jangan anda takut untuk menhubungiya jika anda ingin mendapatkan nomor yang betul2 tembus seperti saya,silahkan hubungi KI HADAK DI 085=259=457=111 ingat kesempat tidak akan datang untuk yang kedua kalinya dan perlu anda ketahui kalau banyak dukun yang tercantum dalam internet,itu jangan dipercaya kalau bukan nama KI HADAK