PEMUDA PERKASA...SEDIA GEMPUR...DULU...KINI...DAN SELAMANYA....

Saturday, March 6, 2010

MAJLIS PERASMIAN DAN PECAH TANAH BANDAR SATELIT MUADZAM SHAH OLEH YAB MENTERI BESAR PAHANG DATO' SRI ADNAN BIN HJ YAAKOB PADA 6HB MAC 2010

YB KP DATO' SAHFRI BERSAMA YB SENATOR DATO' MAZNAH,
YB DATO' MOHD JOHARI, DATO' RIDHUAN DAN DATO' KHALID DI PROGRAM TERSEBUT

KETIBAAN YAB MENTERI BESAR PAHANG DATO' SRI ADNAN BIN HJ YAAKOB
YAB MB BERSALAMAN DENGAN TETAMU JEMPUTAN
TETAMU JEMPUTAN VVIP DI PENTAS UTAMA
Ucapan perasmian oleh YAB Menteri Besar Pahang Dato' Sri Adnan Bin Hj Yaakob di Majlis Pecah Tanah Projek Pembangunan Bercampur Bandar Setelit di Muadzam Shah oleh Kencana Bersatu Sdn. Bhd di atas tanah milik Perbandaran Setiausaha Kerajaan (PSK) Negeri Pahang di Muadzam Shah pada 6hb Mac 2010.

4 comments:

Iron Man said...

katenye JJ marah sbb projek ni tak melalui dia sebagai ahli parlimen Rompin.Sbb tu ada keluar kenyataan dari org yb JJ dalam Sinar Harian baru2 ni.Kenapa ketepikan Dato sri JJ?Atau ada satu perancangan utk ........!!!!?????

kira77 said...

Tiade perancangan, benda yang baik tak perlu dilengahkan.. Kita nak lihat pembangunan di Muadzam Shah. Dato sri JJ pulak beribu batu jauh di Malaysia.. Saya nak ucapkan tahniah dan syabas kepada Menteri Besar Pahang, Dato Sri Adnan Hj Yaakob kerana menyempurnakan perasmian Majlis Pecah Tanah Bandar satelit Muadzam Shah dan tahniah juga Syarikat Kencana Bersatu selaku kontraktor yang akan membangunkan Bandar baru Muadzam..

notamionline said...

leh den nk tau ada x website yg bgtau details tntg projek bndr satelit ni trmasuk jenis bangunan yg dibina beserta harganya..

please reply 2 my email..
ami_272[at]yahoo[dot]com

Cikgu Azmi said...

Rumah dan bilik utk disewa di Bandar Satelit Muadzam Shah. Sila hubungi 0122549799 Cikgu Azmi.